Ali Koç Ümraniyespor Maç Sonu Açıklamaları 08.08.2022

Ali Koç Ümraniyespor Maç Sonu Açıklamaları 08.08.2022... Süper Lig'in 2022-2023 sezonunda yaptığı transferlerle taraftarını heyecanlandıran Fenerbahçe ilk haftanın son maçında 40 bin taraftarının önünde Lig'in yeni ekibi Ümraniyespor karşısındaki performansı ile taraftarı şoka uğrattı. 3-3 beraberlikle 1 puan alan Fenerbahçe 1 puanı zor güç de olsa alabilse de taraftara hayal kırıklığı yaşattı.

Stadyumda taraftarlar maçın bitmesi ile birlikte ıslıklamaya başlarken sosyal medyada da birçok taraftar Ali Koç İstifa paylaşımları yaptı.

Geçtiğimiz sezonda da evinde kritik puanlar kaybeden Fenerbahçe'nin bu skorla başlaması büyük üzüntüye sebep oldu. Maçın favorisi olarak görülen hatta fark atması düşünülen Fenerbahçe son anda beraberliği yakalayabildi.

Maçla alakalı olarak taraftarlar özellikle Başkan Ali Koç'un maç sonu değerlendirmelerini ve açıklamalarını merakla bekliyor.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Ali Koç: Hakem kötü idi. Ama hakemin kötü olması bizim oynadığımız futbolu ve bizi aldatmalı. Hakem gerçekten çok kötü idi. Bu hakemin performansı kabul edilemez. Bir daha böyle hatalar tekrar edilirse yapacağımızı yaparız.

Ali Koç: (Penaltı pozisyonu) Pozisyon dışarıda idi. VAR'da da çok uzun süre incelendi.

Ali Koç: "Panik yapılacak bir şey yok bu sonuç belki de hayırlı bir başlangıçtır."

Ali Koç: "Yol kazası yaşadık."

Ali Koç: "Oyunların fazla durmasına çözüm bulmalıyız. Ancak hakem üzerinden konsantre olmak doğru olmaz. Çünkü kötü oyunumuza mazeret buluruz. Bir daha başımıza gelirse tepkimiz farklı olur elbette."

Ali Koç: "Bazı oyuncularımıza reddedemeyeceğimiz teklifler gelirse ayrılıklar olabilir. O bölgeler için de gerektiği taktirde transfer listemiz hazır."

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu