Alanyaspor Beşiktaş Maçının Hakemi Yasin Kol Kimdir?

Alanyaspor Beşiktaş Maçının Hakemi Yasin Kol Kimdir?... Süper Lig'in 2.haftasında Beşiktaş Alanyaspor'a konuk oluyor. Haftanın önemli maçlarından olan karşılaşmayı hakem Yasin Kol yönetiyor. Merak edilen isimlerden olan Yasin Kol kimdir?

İki takım ligde 12 kez karşı karşıya gelirken, bunların 9’unu Beşiktaş kazandı. Taraflar arasında sadece bir maç berabere tamamlanırken, Alanyaspor rakibine 2 kez üstünlük kurabildi. Beşiktaş oynanan 12 maçta 25 gol atarken, Alanyaspor ise fileleri 10 kez havalandırdı.

Siyah-beyazlı takım, 2016-2017 sezonundan itibaren Süper Lig’de mücadele eden Alanyaspor ile yaptığı ilk 5 maçtan galibiyetle ayrılırken, sonrasındaki 4 maçta ise bir beraberlik ve 3 galibiyet aldı. Alanyaspor, Beşiktaş’a karşı ilk galibiyetini 2020-2021 sezonunda 2-1’lik skorla elde ederken, geçen sezon yine evinde rakibine 2-0 üstünlük kurdu.

Bugün oynanan karşılaşma ile iki rakipte kazanmak istiyor. Kritik maçta ise hakem Yasin Kol görev yapıyor.

YASİN KOL KİMDİR?

Yasin Kol, 15 Aaralık 1987 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi.

Yasin Kol, Trabzon Bölgesi hakemlerindendir. Asıl mesleği güvenlik görevlisi olan Yasin Kol, ilk defa 2019 yılının mayıs ayında Süper Lig'de 4. hakem olarak görev almıştır.

YASİN KOL NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

34 yaşındaki hakem Yasin Kol, Trabzonludur. Yasin Kol, 2020-2021 sezonundan itibaren orta hakem olarak maç yönetmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu