Alanyaspor 2-5 Fenerbahçe Maç Özeti ve Golleri İzle 13.03.2022

Alanyaspor 2-5 Fenerbahçe Maç Özeti ve Golleri İzle 13.03.2022... Süper Lig'de Fenerbahçe Alanyaspor deplasmanında sahne aldı. Bol gollü maçta kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Şampiyonlar Ligi yolunda önemli bir maçı kazanan Fenerbahçe moral depolarken, Alanyaspor ise büyük bir avantajı kaçırmış oldu.

Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor'a konuk oldu. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan karşılaşma Fenerbahçe'nin 5-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. 

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Miha Zajc, 50. dakikada penaltıdan Mesut Özil, 78. dakikada Arda Güler, 90. dakikada Pelkas ve 90+3. dakikada Berisha kaydetti. Alanyaspor'un golleri ise 53. ve 67. dakikalarda Tayfur Bingöl'den geldi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 50'ye yükseltirken Alanyaspor, 46 puanda kaldı.

Gelecek hafta Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u konuk edecek. Alanyaspor ise deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak.

Arda Güler'in golü maçın kırılma anı oldu!

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a konuk olduğu karşılaşmaya yedek başlayan Arda, 74. dakikada Mesut Özil'in yerine oyuna dahil oldu.

Arda, 2-2 devam eden karşılaşmanın 78. dakikasında Fenerbahçe'yi 3-2 öne geçiren golü atmayı başardı. Öte yandan genç futbolcu, 90+3. dakikadaki Berisha'nın golünde de asisti yapan isim oldu. 

MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu