Akıncı dizisinin başrolü Şükrü Özyıldız pişman mı

ATV'nin fantastik dizisi Akıncı yayın hayatına başladı. Şükrü Özyıldız'ın başrolünde olduğu dizi sosyal medyayı ikiye böldü.

ATV'de yayınlanan fantastik bir yapım olan Akıncı dizisi başrollerinde Şükrü Özyıldız, Büşra Develi ve Müge Boz rol alıyor. Farklı hikayesi ile ekran macerasına başlayan Akıncı dizisi sosyal medyada tartışma konusu olurken izleyenlerin bazıları diziyi beğendiğini bazıları ise çok basit bulduğunu ifade etti.

Cuma günü yayımlanan başarılı dizilerin arasında tutunmaya çalışan Akıncı ise ikinci bölümüyle beklenen reytingi alamadı. Yer aldığı projeden son derece emin olduğunu ifade eden Şükrü Özyıldız, Dizi TV programına açıklamalarda bulundu.

Şükrü Özyıldız, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Heyecanla karışık, korku, coşku… Bütün o duyguları hissediyorum, kendi içimde… Ama birinin bunu yapması gerekiyordu.''

''Arkada da çok iyi bir ekip var. Her şey çok işin ehli insanlardan geçiyor her aşama.''

''O yüzden yapılacaksa bu şekilde yapılırdı. Ben, çok da iyi bir karşılığının olacağını düşünüyorum. Seyircinin ve Türkiye’nin gözünde…''

İşte sosyal medyada Akın dizisi hakkında yapılan o yorumlardan bazıları...

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı performansıyla Twitter'da yer yerinden oynadı

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı başrolü Ezgi Mola, yeni bölüm performansıyla ağızları açık bıraktı. Twitter'da yer yerinden oynadı.

Masumlar Apartmanı dizisi yılbaşı molasının ardından TRT 1 ekranlarında kaldığı yerden devam etti. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizi yeni bölümüyle de izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başardı.

Masumlar Apartmanı son bölümünde Han ve İnci’nin evliliğini öğrenmek Safiye’nin dünyasını alt üst etti. Her şeyden habersiz olan Han ve İnci, evliliklerini açıklamak üzere apartmana geldiler. İnci'nin dedesi Memduh'un karşısına çıkan Han ve İnci evliliklerini açıklamak üzereyken Safiye kapıya dayandı.

Memduh'a Han ve İnci'nin evlendiklerini söyleyen Safiye düğün fotoğrafını da gösterdi. Bu olaylardan sonra ise Han ve Safiye kavga etti. Safiye Han'ı evden kovdu. İnci de dedesinin ağır sözleriyle evden ayrıldı.

Diğer yandan ise Safiye'nin eski aşkı Naci'nin ölümcül bir hastalığın pençesinde olduğu ortaya çıktı. Naci'nin eski eşi ve aynı zamanda Safiye'nin de lise arkadaşı olan Gülru'nun zamansız bir hareketi her şeyi daha da karıştırdı. Safiye'nin kapısına giden Gülru, Naci'yle uzun yıllar evli kaldıklarını ve bir kız çocukları olduğunu açıkladı.

Naci'nin evliliğini öğrenen Safiye ise annesinin hayalinin de sözleriyle evde sinir krizi geçirdi. Annesinin hayalinin kafasından çıkmasını isteyen Safiye, evde ne var ne yoksa kırıp döktü. Safiye kafasını duvarlara vurarak kendini yaraladı. Gülben ve evdekiler yeni bir krizin eşiğindeki Safiye’yi durduramayınca Han’dan yardım istedi. Eve koşan Han ise ablasını güçlükle sakinleştirdi.

Safiye'ye sarılan Han hiç bir yere gitmeyeceğini ve hep birlikte bu evde kalacaklarını söyledi. Han’la yeni hayatlarına başlamak için ev arayışına giren İnci ise tüm hayallerini yıkacak olan gerçeği öğrendi. İnci, Han'ın aldığı kararla gözyaşlarına boğuldu. Finalde ise Han'ın İnci'nin eski sevgilisiyle ilgili sözleri de İnci'yi yıktı.

Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye'nin sinir krizi geçirdiği anlar sosyal medyada da gündem oldu. 

Sosyal medya kullanıcıları etkileyici sahneyle ilgili yorumlar yaptı. İşte o yorumlardan bazıları...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu