Akıncı 22 Ocak Cuma 4.Bölüm Fragman İzle!

Akıncı 22 Ocak Cuma 4.Bölüm Fragman İzle!...Atv ekranlarında yayınlanacak olan Akıncı 3.Bölümüyle 8 Ocak Cuma Atv ekranlarında seyircilerle buluştu. İlginç bir konusu olan Akıncı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Akıncı 4.Bölümde neler olacak? Akıncı 4.Bölümüyle 22 Ocak 2021 Cuma akşamı saat 20.00 de Atv'de....

Akıncı 4.Bölüm Fragman Yayınlanır Yayınlanmaz Sayfamızda Yer Alacaktır....

Suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı, terör örgütlerine İstanbul’da yapılacak silah teslimatını haber aldığında bu duruma müdahale etmek ister. Orhan, topladığı istihbaratla ona bu ‘bıçak sırtı’ operasyonda yardımcı olur.

Akıncı'dan intikamını alacak!

Köksal ve adamları Cevdet’in emriyle Şehir Hatları vapurunu işgal edip, içindeki yolcuları rehin alırlar. Akıncı olay yerine giderken kendisi için kurulan tuzaktan habersizdir. Cevdet, Akıncı’yı öldürerek Lukas’a karşı elini güçlendirmek ister.

Nergis Emiroğlu, Akıncı’nın Peşinde

Nergis, Yağız’ın koleksiyonunun tanıtım gecesine katılacaktır ancak eylemi haber alır almaz olay yerine doğru yönelir. Polisi atlatıp vapura ulaşmak beklediği kadar kolay olmayacaktır. Kemal, bir yandan eylemi sorunsuz atlatmayı bir yandan da Akıncı’yı yakalamanın peşindedir.

Akıncı 22 Ocak Cuma 4.Bölüm Fragman İzlemek İçin Tıklayınız...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu