Acemi Anneler(Anneler) Dizisi Bitti mi? Neden Yayından Kaldırıldı? Final mi Yaptı?

Acemi Anneler(Anneler) Dizisi Bitti mi? Neden Yayından Kaldırıldı? Final mi Yaptı?.... TRT1'de hafta içi her gün yayınlanan Anneler dizisi birçok kişi tarafından sevilerek ve beğenilerek izleniyor. Son olarak 7 Mayıs Cuma günü 145.bölümü ile ekranlara gelen dizinin yeni bölümü de merak edilerek araştırılıyor. Anneler 146.Bölüm bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman izleyicisi ile buluşacak?

Anneler Dizisi Bu Hafta Yayınlanmayacak!

145.Bölümü ile TRT1'de cuma günü yayınlanan Anneler dizisinin 146.Bölüm fragmanı yayınlanmamıştı. Bugün itibari ile yeni haftanın yayın akışını yayınlayan TRT'de Anneler dizisi yer almıyor. Yayın akışından çıkartılan dizinin neden yayınlanmadığı merak konusu oldu.

10 Mayıs Pazartesi TRT1 Yayın Akışı

İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE GİTMİŞTİ!

TRT daha önce 135 bölüm sonrasında Acemi Anneler dizisinin isminde değişikliğe gitmiş ve Anneler olarak değiştirmişti. Telif haklarından dolayı isminin değiştiği düşünülen Acemi Anneler dizisinin Youtube hesaplarında da problem yaşandı. Ülkenizden erişime açık değildir uyarısı konulan Youtube kanalına Türkiye'den giriş yapılamadı.

YAYINDAN TAMAMEN KALDIRILDI MI?

Anneler dizisinin TRT1'in yayın akışında hafta boyunca yer almaması akıllara dizinin tamamen yayın akışından kaldırılıp kaldırılmadığı sorusunu getirdi. Dizi hakkında resmi bir açıklama yapımcı ve TRT tarafından henüz yapılmadı. Ancak dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı gelecek hafta kesinleşecek gibi görünüyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Dürdane oğullarına kızgınlığı ve kimsenin yüzüne bakacak hali kalmadığı düşüncesiyle huzur evine yerleşmeye giderken kaza geçirir. Orhan kazayı görüp müdahale eder. Anneliğini sorgulayan Dürdane, kırdığı kalpler onu affedene kadar huzur evinde kalmaya kararlıdır ve oğullarının eve dön çağrısını reddeder.

Doğum tatbikatı yapan Nil ve Kemal sahiden de doğum yapmak üzere olan çaresiz bir kadınla karşılaşınca ona yardım ederek bir hayra vesile olup tatbikatı gerçekleştirmiş olurlar. Seda’nın abisi Sedat’ın ise Seda’ya bir sürprizi vardır. Gülsüm’ün iki çocuğunu alarak kocasından kaçıp Beyzalar’ın evine sığınması aileyi birbirine kenetlemeye aracı olur. Sinir krizi geçiren Kainat’a ise geçmişten bir anıyı hatırlamak ağır gelmiştir.

3 Yorum

  1. Trt 'ye teşekkürlerimi sunacaktım ki- böyle bir diziye imza attığı için içerisinde islamiyeti anlatan , fakat bugün göre.esim ne yazık ki !! Şiddetle istiyor um acemi anneleri

  2. Neden (anneleri kaldırıyorsunuz lütfen kaldırmayın ailecek izliyorduk) yeniden çıksın 😶😭

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu