Acemi Anneler Yeni Bölüm Nede Yok? 9 Nisan Cuma

Acemi Anneler Yeni Bölüm Nede Yok? 9 Nisan Cuma..... TRT1'in sevilerek izlenen hafta içi her gün yayınlanan dizisi Acemi Anneler 124.Bölümü ile ekranlara gelmişti. 125.Bölümü 9 Nisan Cuma günü yayınlanması beklenen dizi yayınlanmadı. Birçok kişi tarafından dizinin neden yayınlanmadığı merak ediliyor.

125.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANMIŞTI!

16:00'da yeni bölümü ile ekranlara gelmesi beklenen dizinin yerine Seksenler dizisi yayınlandı. TRT1'in yayın akışında 15:35 olarak gösterilen dizinin yeni bölümü fragmanda da 16:00'da başlayacak olarak belirtiliyor.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Seksenler'in yerine de Acemi Anneler mi Yayılanacak?

Acemi Anneler'in yayınlanmayan bölümünün Seksenler'in yayın saatinde yayınlanması bekleniyor.

Beyza, sosyal hizmetler görevlisinin gelişine hazırlanırken Aysun, yeni planını devreye sokmak için Beyza’ya yardım etme bahanesiyle eve girmeyi başarır. Aysun oynadığı oyunla Ecrin’i geri almayı hedeflerken Beyzalar’da Rıza ve Melahat çatışması patlak verir. Hayat ise Cenk’i kendinden uzak tutmak için ona bir mektup yazmaya karar verir.

Fakat mektup hiç beklenmedik birinin eline geçecektir. Kainat cephesinde de işler iyice karışmaya başlar. Nil ve Orhan Kainat’ı korumanın yollarını ararlarken Kainat çıkıp şirkete gelir. Şirkette olanlardan habersiz olan Ömer ise Tijen yüzünden rahatsızlanmıştır. Onu iyileştirmeye çabalayan Tijen’in Ömer’i kazanma girişimi, yaptığı bir dikkatsizlik yüzünden hüsranla sonuçlanmak üzeredir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu