Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça 13 Nisan Salı İzle!

Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça 13 Nisan Salı İzle!.... Trt 1' in sevilen gündüz kuşağı dizisi Acemi Anneler izleyicileriyle buluşuyor. Merakla beklenen 127.Bölümü ile Acemi Anneler 13 Nisan Salı saat 15.55'de Trt 1 ekranlarında olacak. İyi seyirler dileriz...

Acemi Anneler 13 Nisan Salı 127.Bölüm Trt 1 İzlemek İçin Tıklayınız...

Tüm evleri Ramazan’ın tatlı telaşı sarmıştır. Sevda’nın evinde çocuklar Ramazan için bir pano hazırlarlarken Berre Sevda ile Orhan’ın konuşmalarını duyup gizlice babasına destek olmaya niyetlenir. Cerenler’in evinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Ramazan paketleri hazırlanırken Cenk’e gelen telefon Dürdane ve Jasmin’i telaşlandırır. Cenk’le yollarını tamamen ayırmaya karar veren Hayat, Gülbahar’ın da yardımıyla kararını gerçekleştirmek için adımını atar.

Beyza ve Melahat ise Aysun’un oyununa gelip Aysun’u hayatlarının tam ortasına almaya karar verirler. Niller’in evinde de Ramazan sevinci yaşanırken Tijen’in mutsuzluğu tüm ev halkını harekete geçirir. Sultan’ın girişimi işe yaramayınca Nil, Tijen’i mutlu etmenin yolunu başkalarına şifa olmakta bulur.

Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça 13 Nisan Salı İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu