6 dalda Oscar kazanan Türkçeye Aşıklar Şehri olarak çevrilen La La Land adlı filmde hangi şehirde yaşanan bir aşk hikayesi anlatılmaktadır?

Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasının 13 Temmuz Çarşamba günü yayınlanan bölümünde sorulan sorunun cevabı izleyiciler tarafından merak edildi. Bir çok izleyici Kim Milyoner olmak ister sorusunun cevabını internette araştırdı.

Kim Milyoner Olmak İster? 2 Ağustos 2011 tarihinden beri Atv’de yayımlanan yarışma programı Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulmaktadır. “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışma programı akşamları saat 20.00’de izleyicileriyle buluşmaktadır.

ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 13 Temmuz 2022 Çarşamba yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

SORU: 6 dalda Oscar kazanan Türkçeye Aşıklar Şehri olarak çevrilen La La Land adlı filmde hangi şehirde yaşanan bir aşk hikayesi anlatılmaktadır?

A- PARİS

B- ROMA

C- LOS ANGELES

D- VENEDİK

CEVAP: C- LOS ANGELES

Aşıklar Şehri, yolları kesişen iki insanın hikayesini anlatıyor. Hayatlarında yön bulmaya çalışan iki tutkulu insan Sebastian ve Mia'nın yolları, Los Angeles'ta trafiğin sıkışık olduğu bir gün kesişir. Her ikisi de sanat tutkunu olan bu iki insan, hayallerini gerçekleştirme yolunda düşe kalka ilerlemektedir. 


Sebastian gelenekseksel jazzın kolonlardan yükseldiği bir kulüp açma hayalinde, Mia ise kafesinde çalıştığı film platosunda kendine uygun tüm oyunculuk seçmelerine katılarak bir rol kapma telaşındadır. Bu iki insanın kalpleri birbiri için atmaya başladığında ortaya çıkan manzarayı hayat şartları bozacak, onları yavaş yavaş hayallerinden uzaklaştırmaya başlayacaktır. 

Oscar ödüllü Whiplash’in yazarı Damien Chazelle’in yazıp yönettiği bu romantik müzikal, modern zamana adanmış bir Hollywood masalı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu