6 - 12 Haziran Haftalık Burç Yorumları Dr. Astrolog Şenay Devi

6 - 12 Haziran Haftalık Burç Yorumları Dr. Astrolog Şenay Devi...Dr. Astrolog Şenay Devi ile Astroloji...Dr. Astrolog Şenay Devi ile Astroloji'de haftalık burç yorumları ele alınıyor. 6 - 12 Haziran burç yorumları neler? Merakla beklediğiniz haftalık burç yorumları sizlerle...

6 - 12 Haziran Haftalık Burç Yorumları - Dr. Astrolog Şenay Devi

Astroloji uzmanı Şenay Devi tarafından hazırlanan haftalık burç yorumları sizleri bu adreste bekliyor. Burcunuzun nasıl bir hafta geçireceğini merak ediyorsanız haftalık burç yorumunuzu izleyerek detaylı bilgi sahibi olmayı deneyebilirsiniz.

Doğum Haritası Nedir?

Merhaba ben Şenay Devi, İstanbul’ da doğdum. Profesyonel eğitimimi ABD Kepler College ve Dirah Academy İnternational da tamamladım. Uluslararası Vedic Astroloji Başkanı Guru Profesör Gary Gomes’in ve Türkiyede Vedic Astrolog Yücel Sügen’in öğretmen öğrencisi olup uluslararası çalışma ve araştırmalarına devam etmekteyim.

Uzmanlık alanlarım Batı, Çin, Ezoterik ve Hint Astrolojisidir. 2007 yılında www.astrodeha.com internet sitesini 2008 yılında ise AstrodehA Danışmanlık Merkezini kurdum.; ”Hint Felsefesi üzerine” Doktora yaptım. 1 Aralık 2016 da Pandit Dr.David Frawleyin kurucusu ve başkanı olduğu Vedik Araştırmaları Amerikan Enstitüsünde Ayurvedik Astroloji üzerine 300 saatlik eğitim programını başarı ile tamamladım.

6 - 12 Haziran Haftalık Burç Yorumları Dr. Astrolog Şenay Devi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu