57 Yaşındaki Hüseyin İle 18 Yaşındaki Sümeyra'nın Hamilelik İddiası Nedir?

Son günlerde gündemden düşmeyen 57 yaşındaki Hüseyin ve 18 yaşındaki Sümeyra‘nın hamilelik iddiası, Esra Erol’un popüler programına taşındı. Hüseyin Selen’in ablası Şennur Hanım, canlı yayına bağlanarak kardeşini savundu ve Sümeyra’nın Hüseyin’i kandırdığını iddia etti. Öte yandan, programın konuğu olan genç kadın Sümeyra, “Benden 40 yaş büyük Hüseyin beni kandırıp hamile bıraktı” dedi.

Bu karmaşık ve duyarlı durumda kimin suçlu olduğu hâlâ belirsiz. Şennur Hanım’ın canlı yayında Hüseyin’in masumiyetini savunması, Sümeyra’nın aksine oldukça ciddi suçlamaları gündeme getirdi. Şu an için hangi tarafın doğru söylediği ve iddiaların ardından ne tür hukuki süreçlerin işleyeceği merak konusu.

Gündemi sarsan 57 yaşındaki Hüseyin ve 18 yaşındaki Sümeyra’nın hamilelik iddiası yeni bir boyut kazandı. Esra Erol’un programında ilk olarak gündeme gelen bu iddialı olaya şimdi de santaj unsuru eklendi. Hüseyin’in, Sümeyra’ya “Eğer birine söylersen, elimdeki görüntüleri internete yüklerim” şeklinde tehdit ettiği iddia edildi.

huseyin sumeyra

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu