3 Yaşındaki Halef Ayaz Dinler Kimdir? Nerede? Gerçeğin Peşinde

3 Yaşındaki Halef Ayaz Dinler Kimdir? Nerede? Gerçeğin Peşinde.....Star TV’nin beğenilerek ve merakla izlenen programı Gerçeğin Peşinde, cinayetlerin arkasındaki sırları ortaya çıkarmaya, kayıpları bulmaya çalışıyor. Yapımcılığını Bloom Medya ve Skala Yapım’ın üstlendiği “Gerçeğin Peşinde”, ekranların sevilen yüzü Serap Paköz’ün sunumuyla, hafta içi her gün Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Hatay'da en son evinin önünde oynayan Halef Ayaz Dinler' den haber alınamıyor. Babası canlı yayına bağlanarak Halef'in en son evinin kapısının önünde oynadığını, annesinin yukarı abisinin yanına çıkmasını söylediğini ve çocuğunda içeri girdiğini ama uzun süre Halef'ten ses gelmeyince oğluna baktığını ama bulamadığını anlattı.

3 Yaşındaki Halef Ayaz Dinler Bulundu!

Küçük Halef köyün yaklaşık 3 km uzaklığında dere yatağında oynarken bulundu. Jandarma ekiplerince bulunan 3 yaşındaki Halef sağ salim ailesine teslim edildi.

Hatay Altınözü'nde kaybolan 3,5 yaşındaki Halef'i arama çalışmaları devam ediyor. Serap Paköz babadan evin etrafını video kaydına alıp göndermesini rica etti ve Halef'in resimlerini sık sık ekranda göstereceğini belirtti.

3 Yaşındaki Halef Ayaz Dinler Kimdir? Nerede? Gerçeğin Peşinde

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu