3 Kardeş İsyan Etti Kardeşimiz Menekşe Divitçi Bizi Spreyle Uyutup Soydu

“Esra Erol Programında Divitçi Ailesi Skandalı: Menekşe Divitçi Kardeşlerini Sprey ile Uyutup Kaçtı, Anneleri Sevim Kırmızı İddialara Ne Diyor?”

5 Eylül Salı günü Esra Erol programına katılan Divitçi Kardeşler; Mehmet, Güler ve Müslüm, aile içinde yaşanan çarpıcı iddiaları ortaya koydular. “Kız kardeşimiz Menekşe Divitçi, sprey ile bizi uyutup birikimlerimizi aldı ve kaçtı” diyerek hem kız kardeşlerini hem de anneleri Sevim Kırmızı‘yı suçladılar.

meneksed

Kardeşler, annelerinin bu durumdan haberi olduğunu iddia etmekte. Müslüm Divitçi, annelerinin yıllar önce 6 çocuğunu bırakıp kaçtığını belirtirken gözyaşlarına boğuldu. Canlı yayına bağlanan Sevim Kırmızı, “O çocuklarla muhatap olmak istemiyorum” dedi.

annelerisevim

Esra Erol programına konuk olan Divitçi Kardeşler, kız kardeşleri Menekşe Divitçi ve onun nikahsız yaşadığı Enver Köse hakkında yeni iddialar ortaya attılar. Kardeşler, Enver Köse’nin bir dolandırıcı olduğunu öne sürüyor. Menekşe Divitçi’nin bu iddialara ve nikahsız yaşadığı Enver Köse’ye olan güvenine ne yanıt vereceği büyük bir merak konusu.

Bu karmaşık aile dramında Sevim Kırmızı ve Menekşe Divitçi‘nin Divitçi kardeşlerin iddialarına nasıl bir yanıt vereceği merak konusu. Skandalın detayları ve son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu