2 Aralık Çarşamba Söylemezsem Olmaz İzle!

Hayatın içerisindeki her şey hakkında konuşan, magazin gündemindeki olayların tartışıldığı ve ünlü konukların konuk olduğu program olan Söylemezsem Olmaz Beyaz TV ekranlarında sizlerle beraber olmaya devam ediyor. Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün saatler 09:00 olduğunda Beyaz TV ekranlarında sizlerle beraber olmaya devam ediyor.

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne Seren Serengil'in Cengiz Semercioğlu hakkında yaptığı itiraf damgasını vurdu. Yıllar önce Seren Serengil'in program partneri olan Cengiz Semercioğlu'nun yaptığı bir olayı açıklayan Seren Serengil'in sözlerine Cengiz Semercioğlu'nun ne cevap vereceği merak konusu.

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde verilen Survivor Barış Murat Yağcı ve Nisa haberi için söz alan yorumcumuz Seren Serengil'in tespitleri dikkat çekti. Survivor'da abi kardeş gibi olduklarını söyleyen Barış Murat Yağcı'nın sözlerine cevap veren Seren Serengil'in yorumu büyük beğeni aldı.

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde verilen Tuğçe Tayfur Tolga Bayar haberi izleyenleri şaşkına çevirdi. Tuğçe Tayfur evli olan Tolga Bayar ile imam nikahı kıydı. Tuğçe Tayfur'un yuvasını yıktığını iddia eden Tolga Bayar'ın eşi Ebru Acemoğlu'ndan da zehir zemberek bir açıklama geldi.

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde verilen MasterChef Uğur Yılmaz Deniz haberi için Seren Serengil'in yaptığı yorum izleyenleri şaşırttı. MasterChef Uğur Yılmaz Deniz'in diskalifeye edilmesinin ardından MasterChef şeflerinden Somer Sivrioğlu'nun da eşini aldattığını öğrenen Seren Serengil, Acun Ilıcalı'ya seslendi.

Söylemezsem Olmaz Yeni Bölümü İzlemek İçin Tıklayınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu