16-22 Kasım Terazi Burcu Yorumları

Hayatımızın birer parçası olan burçlarda bu hafta neler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, para, sağlık hayatında bizleri nelerin beklediği merakla bekleniyor.

Terazi burcu 16 – 22 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu hafta bir hastalıktan ya da meydan okuyucu bir mücadelenizden başarılı bir şekilde çıkabileceğiniz sevinçleriniz söz konusu olabilir. Ama bu başarı sizin tedbirsiz davranmanıza sebebiyet verebilir. O yüzden çok fazla rahat ve dikkatsiz tutumlar sergilememelisiniz.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön planda olmaya devam edecek. Kazancımız bu dönemde artış gösterebilir. Ancak yine de temkinli olmaya çalışmalı, gereksiz harcamalar konusunda dikkatli olmalıyız.

Hafta sonu Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte yakın çevrenizle görüşmeler, yolculuklar hızlanıyor. Komşularınızla, masa ve sıra arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle daha çok zaman geçireceğiniz bir dönem başlıyor. Eğitim konularına ağırlık verebilirsiniz.

Aşk hayatınızda yakın gelecekte tükendiğini düşündüğünüz duygularda yoğunlaşmalar ve tekrar bir araya gelmek ya da ilişkiniz var ise ilişkinizde monotonluktan kurtulmak ile alakalı heyecanlar yaşamanız söz konusu olabilir.

Dengede kalmak için ikili ilişkilerimizdeki uyumdan dem vurabiliriz. İletişim ve ilişkilerde uyuma dikkat çekiyor bu hafta. Yersiz öfke patlamalarına dikkat. Aile içerisinde düzene olan tutkunuz ve fedakar tavrınıza karşı beklentiye girmek biraz zorlayıcı olabilir. Çalışıyorsak imza atacağımız evrak ve belgeleri detaylı bir şekilde okumak ve ardından imzalamak fayda sağlayabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu