16-22 Kasım Koç BurcuYorumları

Hayatımızın birer parçası olan burçlarda bu hafta neler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, para, sağlık hayatında bizleri nelerin beklediği merakla bekleniyor.

Koç burcu 16 – 22 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle eşin parası, ortak kaynaklar, finansal konular ön plana çıkacaktır. Vergi, miras, sigorta gibi konularda sorunlar yaşayabiliriz. Yeni fırsatları değerlendirirken korkularınızın olmaması kendinize tam anlamıyla güvenmeniz gerekebilir.

Yeni Ay’ın etkisi göz önüne alındığında kredi almak ya da yeni yatırımlar yapmak gibi konularda çok dikkatli olmalı, tüm detayları iyice incelemeliyiz. Ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir.

Varsa eşiniz ve ortaklı işlerinizde uyumu yakalamak isteyebiliriz. Hedeflerimizle ilgili umut vaat eden fırsatlar gelebilir. Gelir ve gider dengemizi bozan fırsatlar ileriye dönük fırsatlarınız olabilir. Bu hafta itibariyle artık zorluklarla ve mücadelelerle geçen bir süreci arkanızda bırakmak üzeresiniz.

21 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte artık kasvetli, sıkıntılı ortamlardan, mücadele gerektiren iş ve para konularından sıyrılabilir, özgür ruhunuzu yeniden keşfedebilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Kişisel gelişim ve yüksek öğrenim konularına ilginiz artıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu