16-22 Kasım Boğa Burcu Yorumları

Hayatımızın birer parçası olan burçlarda bu hafta neler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, para, sağlık hayatında bizleri nelerin beklediği merakla bekleniyor.

Boğa burcu 16 – 22 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Başarı ve bolluğun ilk adımlarını atmaya başlıyorsunuz. Hedefinize doğru bir şekilde yoğunlaştığınız noktada engelleri ortadan kaldırmaya başlıyorsunuz. Korkularınızın üzerine gitmekte fayda var.

Aynı zamanda yeni heyecanlara açık olmanız gerekiyor çünkü yeni başlangıçların açığa çıkabileceği bir hafta geçirmeniz söz konusu olabilir. İkili ilişkilerimizde ani beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Beklentilerimizin karşılığını almak isteyebilir alamadığımız taktirde ilişkimize olan motivasyonumuzu kayıp edebiliriz.

Geçmiş dönem arkadaşlık ilişkilerimiz gündemimize gelebilir ve vicdanen yardım etme ihtiyacı içerisine girebiliriz. Aldanma ve aldatılmalara dikkat!

Mesleki anlamda iş yerindeki çalışma arkadaşlarımızla olan ilişkiler önem kazanıyor. İletişimde saygı ve mesafe arayışlarımız artabilir. İş yerimizde sergilediğimiz fedakar tutumun karşılığını görmenin vaktinin geldiğini düşünebiliriz.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle evlilik ve ortaklık ilişkiler gündemde olacak. Eşimiz ya da ortağımız ile ilgili bir sır ortaya çıkabilir. Partnerimizi aşırıp sahiplenerek, üzerinde baskı kurmaya çalışmamız ilişkilerimizi kötü etkileyebilir. Eşimizle ilişkimizde tutkular artabilir ancak kıskançlığımızı dizginlemeye çalışmalıyız.

Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte ortak maddi konular, para ve iş konuları iş seyahatlerini de beraberinde getirebilir. Güçlü kişilerle bağlantılar kurabilir, mücadeleci yönlerinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Yabancılarla ortak girişimler gündeme gelebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu