16-22 Kasım Başak Burcu Yorumları

Hayatımızın birer parçası olan burçlarda bu hafta neler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, para, sağlık hayatında bizleri nelerin beklediği merakla bekleniyor.

Başak burcu 16 – 22 Kasım haftalık yorumları

Başak burç yorumları: Hayatınızda isteklerinize, hedeflerinize doğru tam anlamıyla kendinize odaklayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Öte yandan kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çok fazla yorgunluğunuz ön planda olduğu için, dış dünyadan uzaklaşıp sakin bir ortam arayışı içine girebilirsiniz.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle yakın çevremiz, kardeşlerimiz ile ilgili konular ön planda olacak. Kardeşlerimizle aramızda rekabet yaratacak ve kıskançlık uyandıracak bir sorun ortaya çıkabilir. Yakın çevreden birisiyle tutkulu bir aşk söz konusu olabilir. Yeni ayın etkisiyle de beklenmedik bir şekilde bu kişiyle evlilik kararı alabiliriz.

Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte ev ve aile konuları ile daha fazla ilgilenebileceğiniz bir dönem başlıyor. Ailenizle daha sık görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz, evinizde daha çok zaman geçirebilirsiniz. Geçmişle, tarihle ilgili konular daha fazla ilginizi çekebilir.

Bu hafta gelir gider dengemizi kontrol altına almak isteyeceğiz. Aşırıya kaçan harcamalar söz konusu olabilir. İhtiyaca yönelik harcamalar yaptığımızın kanaatine varmamız zaman alabilir. Geleceğe yönelik yatırımlar yapmak isteyebiliriz.

İşleri zamana bırakmak aksiliklerle karşı karşıya kalmanıza sebep olabilir. Hedeflerimize yönelik araştırmaları geçmişte olduğu gibi değil de daha fayda sağlayacak bilgileri bir araya getirip ilerlemek fayda sağlayabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu