16-22 Kasım Balık Burcu Yorumları

Hayatımızın birer parçası olan burçlarda bu hafta neler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? Aşk, para, sağlık hayatında bizleri nelerin beklediği merakla bekleniyor.

Balık burcu 16 – 22 Kasım haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Güneş’in Yay burcuna geçişiyle birlikte iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konuların önem kazandığı bir dönem başlıyor. Hedeflerinize, planlarınıza odaklanabilir, iş seyahatleri yapabilir, yeni insanlarla tanışabilir, iş imkanları ve fırsatları keşfedebilirsiniz.

Bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle uzak yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Önümüze yeni eğitim fırsatları çıkabilir. İlişkimiz yoksa, hayatımıza farklı kültürlerden biri girebilir ve tutkulu ancak çalkantılı bir aşk yaşayabiliriz. Manevi konulara olan ilgimiz artabilir.

Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. İsteklerinize adım adım ulaşabilirsiniz fakat bunun için kendi enerjinizi yükseltmeniz gerekebilir. Sizi iyi hissettirebilecek konu ve olaylara odaklanmak sizin için çok daha iyi sonuçlar yaratabilir.

Sanatsal objelerle haşır neşir olmak enerjimizi yükseltebilir. Yabancı kaynaklı sermayelere yönelik araştırmalara girebilir odağımızı o yöne çevirebiliriz. Ani ve beklenmedik bir şekilde yurt dışı seyahatleri gündemimize gelebilir. Hukuksal süreçler lehimize sonuçlanabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu