14 - 20 Şubat Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

14 - 20 Şubat Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji...Hande Kazanova ile Astroloji'de haftalık burç yorumları ele alınıyor. 14 - 20 Şubat burç yorumları neler? Merakla beklediğiniz haftalık burç yorumları sizlerle...

CESARETİN VAR MI AŞKA? - 14 - 20 Şubat Haftalık Burç Yorumları - Hande Kazanova ile Astroloji

Haftamız Çarşamba günü oluşacak Aslan Burcundaki Dolunay etkileriyle başlıyor. Bu sevgililer günü Dolunay etkisiyle daha güçlü olabilir. RİSK ALMA, GİRİŞİMCİLİK ve cesareti tetikleyecek olan bu Dolunay’da aşk ön plana çıkabilir! Kibir ve gurur ilişkilerde ve işlerimizdeki ilişkilerde dikkat etmemiz gereken unsurlardan.

Egomuz yüksek olurken, yönetme, tanınma arzumuz, kendimizi gösterme isteğimizle hareket edebiliriz. Ülke liderlerini, yöneticileri, patronları çok konuşabiliriz. Sahne sanatları, oyunculuk, tiyatro ve eğlence mekanları, borsa, spekülatif işler ön plana çıkabilir. Çocuklarla, gençlerle ilgili, onların eğitim ve sağlık konularına odaklanabiliriz.

ADHAFERA sabit yıldızıyla bileşen Dolunay, skandalları, hırsızlıkları, iftiraları karşımıza getirebilir. Kraliyet ailesi olaylarını, Vatikan ve Avrupa birliğiyle ilgili olayları tetikleyecek olan dolunay, suikastler, ayaklanmalar, para birimleri ve borsayla ilgili devlet başkanlarının seçilmesi ve ölmesiyle ilgili olayları hızlandırabilir.

Sevgililer gününü, Dolunay etkilerini, Merkür kova geçişini, Venüs- Mars kavuşumunu, Güneş’in Balık burcunda parlamaya başlayacak olmasını ve daha bir sürü şeyi 14-20 Şubat haftasında Hande Kazanova İle Astroloji Youtube kanalımda sizler için anlattım! İzleyin haberiniz olsun, haydi bekliyorum!

14 - 20 Şubat Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu