Yemin 478. Bölüm Yeni Bölüm Fragmanı İzle 22 Ağustos Pazartesi Kanal 7

Yemin 478. Bölüm Yeni Bölüm Fragmanı İzle 22 Ağustos Pazartesi Kanal 7... Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 19 Ağustos Perşembe akşamı ekranlara geldi. Her hafta farklı bir heyecana sürükleyen Yemin dizisi bu haftada izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yemin 478.Bölümde neler olacak? Yemin hafta içi her akşam saat 19.00' da Kanal 7'de...

Yemin 478.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Yaşadığı zorlukları geride bırakmaya çalışan Emir, yeni bir hayata adım atar. Oğlu Yiğit’le birlikte ailesini de alıp şehirden uzak bir çiftliğe yerleşir. Emir, eski hesapların tümünü kapatmış dingin bir hayat sürmektedir. Kentten uzak yeni çiftlik hayatı, baba oğul arasında çok güçlü bir bağ oluşturmuştur. Yiğit doğa ile haşır neşir, mutlu bir çocuktur.

Öte yandan Narin ile Kemal, Hikmet’in yadigarı Tarhun Konağı’na yerleşmişlerdir. Geçen zamanda büyük badireler atlatan iki aşığın artık aşklarını doyasıya yaşadıkları mutlu, huzurlu bir yuvaları vardır. Kemal, holdingdeki görevine geri dönmüş, Narin ise mesleğini başarıyla sürdürmeye devam etmektedir. Ne var ki; Narin’in gireceği zor bir ameliyat, sakin geçen onca yıldan sonra bazı taşları yerinden oynatır. Narin ile Kemal’in aşkını yeni, zorlu bir sınav beklemektedir.

Yemin 478. Bölüm Yeni Bölüm Fragmanı İzle 22 Ağustos Pazartesi Kanal 7

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu