Yazgı 36.Bölüm Yeni Bölüm 22 Kasım Salı Tek Parça İzle!

Yazgı 36.Bölüm Yeni Bölüm 22 Kasım Salı Tek Parça İzle!...Tv8'de yayınlanan Yazgı yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Yazgı güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerin beğenisini kazanarak sevenlerini ekrana kilitliyor. Doğduklarında aileleri değiştirilen ve yıllarca birbirini hiç tanımadan büyüyen iki gencin kendi planlarını yaparken kaderin planlarıyla karşılaşmasının hikayesi. Yazgı hafta içi her gün 11.30'da Tv8'de...

Yazgı 36.Bölüm Yeni Bölüm 22 Kasım Salı Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Yapımını Acun Medya’nın üstlendiği, başrollerini, Erkan Meriç, Yağmur Öztürk, Alper Türedi, Elvan Boran, Ceren Yavuz, Numan Çakir, Buket Dereoğlu, Halil İbrahim Yilmaz, Hülya Diken, Cem Baza, Ufuk Kaplan ve Yasemin Öztürk’ün paylaştığı, yönetmenliği Hakan Şahin ve Filiz Polat Turan’ın, senaristliğini ise İbrahim Güler, Melek Ordu, Erdal Bektaş, Pınar Ordu, Evren E. Ulucan, Tufan Bora, Gülseren Aydın, Ali Göğebakan ve Yaşar Aksu’nun yaptığı “ Yazgı” yakında TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Mobese Tayfun Umut'un Yalanını Yakaladı!

Karakterler arasındaki çatışmaların ve açığa çıkan sırların işleneceği “Yazgı” geçmişimizden ve ailemizden birçok izi taşıyacak. “Yazgı” hafta içi her gün TV8’de.

Umut, Bıçaklı Saldırganın Peşinde

Yazgı 36.Bölüm Yeni Bölüm 22 Kasım Salı Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu