Yasak Elma Dizisi Yeni Bölüm Bugün Yayınlanacak mı? 20 Şubat Pazartesi

Yasak Elma Dizisi Yeni Bölüm Bugün Yayınlanacak mı? 20 Şubat Pazartesi... Fox TV'de pazartesi günleri izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oluyor. 6 Şubat Pazartesi günü yaşanan büyük deprem felaketi dolayısıyla TV'lerde diziler ve programlar yayından kaldırılmıştı. Bu hafta itibari ile birçok kanal normal yayın akışına dönüş yaptı. Peki Fox TV'nin Yasak Elma dizisi de 20 Şubat Pazartesi (bugün) yayınlanacak mı?

YAYIN AKIŞINDA YER ALIYOR AMA...!

Yasak Elma dizisi son olarak 164.bölümü ile 30 Ocak Pazartesi akşamında yayınlanmıştı. 6 Şubat Pazartesi günü yayınlanması beklenen 165.bölüm için 2 hafta önce fragman yayınlanmıştı. Ancak dizinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Yeni bölümün bugün yayınlanması bekleniyor.

Selim, Kumru hakkındaki gerçeği öğrenmiş ve yıkılmış, en büyük destekçisi Zeynep’tir. Kumru’ya itirafta bulunması için fırsat tanır ama Kumru cesaret edemez. Selim gözünü karartarak Kumru’dan intikam almak için plan yapar. Yıldız ve Ender, Julia’ya karşı birleşmek için kolları sıvarlar ama geçmiş hesaplaşmaları peşlerini bırakmaz.

FOX TV 20 ŞUBAT YAYIN AKIŞI

Yasak Elma Dizisi Yeni Bölüm Bugün Yayınlanacak mı? 20 Şubat Pazartesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu