Yargı 57.Bölüm 19 Mart Yeni Bölüm Tek Parça İzle!

Yargı 57.Bölüm 19 Mart Yeni Bölüm Tek Parça İzle!...Kanal D’nin, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’i buluşturan, her Pazar akşamı ekrana gelecek olan, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’da Kaan Urgancıoğlu, ‘Savcı Ilgaz’ karakterine hayat verirken; seyirci Pınar Deniz’i ise ‘Avukat Ceylin’ rolünde izleyecek. Kaan Urgancıoğlu’nun Savcı Ilgaz, Pınar Deniz’in ise Avukat Ceylin’i canlandırdığı “Yargı” Pazar günü saat 20.00'de Kanal D’de...

Yargı 57.Bölüm 19 Mart Yeni Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Tanıtımlarıyla heyecan verici bir hikayenin sinyallerinin verildiği dizide Kaan Urgancıoğlu kurallara sonuna kadar bağlı ve doğrulardan şaşmayan bir Savcı olan Ilgaz’a hayat verecek. Ailesine bağlılığı, soğukkanlılığı ve dürüstlüğüyle dikkat çeken Ilgaz, hayatta bağlı olduğu değerleri sorgulatacak bir olayla karşı karşıya kalacak.

Adalet Yerini Bulacak!

https://www.youtube.com/watch?v=CMKrvKARPZQ

Bu sebeple Ceylin’le yollarının kesişmesi, ikiliyi dönülmez bir sürece sokacak. Pınar Deniz ise kural tanımaz ve inandıkları uğruna sınırları zorlamaktan çekinmeyen cevval Avukat Ceylin karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Tuttuğunu koparmasıyla bilinen Ceylin’in aldığı bir dava, genç kadının hayattaki en büyük sınavı olacak.

Yargı 57.Bölüm 19 Mart Yeni Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu