Yalı Çapkını Dizisi Hangi Kitaptan Uyarlama? Yalı Çapkını Kitabı Var mı?

Yalı Çapkını Dizisi Hangi Kitaptan Uyarlama? Yalı Çapkını Kitabı Var mı?... Star TV'nin yeni dizisi Yalı Çapkını ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Merak edilen dizilerden olan Yalı Çapkını'nın herhangi bir diziden veya kitaptan uyarlama olup olmadığı araştırılıyor.

Antepli olan güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirmeleriyle yaşanan olayların konu edileceği dizide, Antep’te önemli bir ailenin kızı olmasına rağmen ailenin tanımadığı bir gençle evlendirilerek İstanbul’a gelin gelen bir kızın başından geçen olaylar konu ediliyor.

OYUNCULAR: Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ.

1.BÖLÜM'DE NELER OLACAK?

Sorumsuzluklarıyla ailesini -en çok da dedesi- Halis Ağa'yı kızdıran Ferit'in Gaziantep'ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa'nın en büyük gelini İfakat'in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep'te Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunan Suna'nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği Star TV'nin yeni yapımı Yalı Çapkını, Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanma.

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU KİTAPLARINDAN UYARLANAN DİZİLER HANGİLERİ?

İstanbullu Gelin" dizisi; Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Hayata Dön" adlı romanından uyarlandı.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı "Camdaki Kız" isimli kitap ise "Doğduğun Ev Kaderindir" dizisine ilham kaynağı oldu.

"Kırmızı Oda" dizisi ise, Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun İçi" isimli kitabından uyarlanmıştır.

Masumlar Apartmanı" dizisi de Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınan "Madalyonun İçi" isimli kitaptan uyarlanmıştır.

Yalı Çapkını Dizisi Hangi Kitaptan Uyarlama? Yalı Çapkını Kitabı Var mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu