Yalı Çapkını 22.Bölüm Yeni Bölüm 3 Mart Tek Parça Star Tv İzle!

Yalı Çapkını 22.Bölüm Yeni Bölüm 3 Mart Tek Parça Star Tv İzle!...Star Tv'de yayınlanan Yalı Çapkını yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Yalı Çapkını güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek. İzleyicilerin merakla beklediği ve beğenerek izleyeceği ''Yalı Çapkını'' her hafta cuma akşam saat 20.00'de Star Tv'de...

Yalı Çapkını 22.Bölüm Yeni Bölüm 3 Mart Tek Parça Star Tv İzlemek İçin Tıklayınız...

Seyran; Kazım ve Esme’nin küçük kızı. Ablası gibi Antep’in parmakla gösterilen genç kızlarındandır. En az ablası kadar güzel ve eğitimlidir. Okuyup kendi ayakları üzerinde durmanın hayalini kurar. Merhametli, sevgi dolu ama yeri geldiğinde de hırçınlaşabilen bir kızdır. İnatçılığı ve azmiyle kendi hayatının kontrolünü eline almak için mücadele etmekten asla vazgeçmez. 

Hanımcı Mı Oldun Sen Ferit Korhan?

Ferit; Halis Ağa’nın torunu, Orhan ve Gülgün’ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem evin küçük oğlu olması sebebiyle daha çocukluktan itibaren fazlaca şımartılmış ve çoğu isteğine evet denilmiştir. Üniversiteyi yurt dışında okuması sebebiyle de ailenin kurallarını çok fazla içselleştirememiştir. Bu kurallarla çatışma halindedir. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkındır fakat henüz hiç aşık olmamıştır. 

Muhasebe Ferit'teyse Yandık!

Yalı Çapkını 22.Bölüm Yeni Bölüm 3 Mart Tek Parça Star Tv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu