Veda Mektubu Hangi Kitaptan Uyarlama?

Veda Mektubu Hangi Kitaptan Uyarlama?... Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu ilk bölümü ile 27 Şubat Pazartesi akşamında izleyici ile buluşuyor. Tanıtımları ile dikkat çeken ve oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren Veda Mektubu'nun hikayesi de merak konusu oldu. Peki Veda Mektubu herhangi bir kitaptan uyarlandı mı? İşte ayrıntılar:

Yıllar önce bir mektup ile Alanur ve Ziya’nın ayrılan yolları çocukları yüzünden beklenmedik bir şekilde kesişir ve iki aile arasında genç aşıkların üzerinden nefes kesen bir hesaplaşma yaşanır.

VEDA MEKTUBU DİZİSİ KİTAPTAN UYARLAMA MI?

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi yaşanmış bir hikayeden uyarlandı. Herhangi bir kitaptan uyarlanmış değil. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın oynadığı ‘Veda Mektubu’nda: Alanur, gençliğinde ailesini karşısına alarak kariyerini değil aşkını seçer. Fakat büyük aşkı Ziya, onu terk eder. Alanur, babasının istediği evliliği yapar, iki kızı olur. Ziya ise, Seher ile evlenir.

VEDA MEKTUBU KONUSU NE?

Yıllar önce bir mektupla ayrılan Alanur (Nurgül Yeşilçay) ve Ziya’nın (Selim Bayraktar) yolları yıllar sonra çocuklarının birbirlerine âşık olması ile kesişir. Çocukları üzerinden ikili arasında büyük bir hesaplaşma yaşanırken Ziya ve Alanur’un ayrılıklarında rol oynayan Seher, oğluna söz geçirip onu düştüğü aşktan vazgeçirebilecek midir? Ve iki aile arasında genç aşıkların üzerinden nefes kesen bir hesaplaşma yaşanır. 

VEDA MEKTUBU OYUNCULARI

Nurgül Yeşilçay,

Selim Bayraktar,

Rabia Soytürk,

Emre Kıvılcım,

Bennu Yıldırımlar,

Hakan Karsak,

Ümmü Putgül,

Hande Elaman,

Hazar Motan,

Ahmet Kaynak,

Elif Çakman,

Kerem Alp Kabul,

Asya Kasap,

Elif Uslusoy,

Deniz Altan,

Elena Viunova.

Veda Mektubu Hangi Kitaptan Uyarlama?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu