Üç Kız Kardeş 38.Bölüm Son Bölüm 21 Şubat Tek Parça İzle!

Üç Kız Kardeş 38.Bölüm Son Bölüm 21 Şubat Tek Parça İzle!...Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Üç Kız Kardeş 38.bölümü ile ekranlara geliyor. Salı günleri izleyicisi ile buluşan Üç Kız Kardeş'te bu hafta neler yaşanacak merakla bekleniyor. Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi “Üç Kız Kardeş” Salı 20.00'da Kanal D'de!

Üç Kız Kardeş 38.Bölüm Son Bölüm 21 Şubat Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Türkan evi terk ediyor! Hemen İzle! Üç Kız Kardeş’in son bölümün ardından yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı! Üç Kız Kardeş 37. bölüm sonrası yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacağı merak uyandırdı! Üç Kız Kardeş 38. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Somer'le karşı karşıya gelen tartışan Türkan evi terk etme kararı alıyor. Baba evine dönmeyen ve kendisine yeni bir ev bulan Türkan, eski ve bakımsız bir eve taşınıyor. Özer'i hastanede yalnız bırakmayan Rüçhan, bir yandan da Mustafa ve Sevilay ile uğraşmaya devam ediyor. Nesrin ise Rüçhan'ı zor zamanında yanında oluyor.

Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş... Yaşıtları gibi basit hayaller kurarken ne geçmişlerindeki gölge onların peşini bırakacak, ne de talihleri onlardan yana olacaktır. Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan’ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Üç Kız Kardeş 38.Bölüm Son Bölüm 21 Şubat Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu