Twitter'da Camshow, Sanalshow Nasıl TT Oluyor?

Twitter'da Camshow, Sanalshow Tagları Nasıl TT Oluyor?... Sosyal medya platformu Twitter'da uygunsuz içerik barındıran #camshow ve #sanalshow gibi konular nasıl TT oluyor?

7'den 70'de her kesimin kullandığı ve içerik paylaşımı yaptığı Twitter'da uygunsuz içeriklerin ve konuların TT listesinde üst sıralara gelmesi tepkilere neden oldu.

Twitter'da Escort ve Sanal Eğlence Pazarlaması

Twitter'da neredeyse her gün uygunsuz bir başlığı TT listesainde görmek mümkün. Peki bu başlıklar nasıl üst sıralarda Türkiye gündeminde yer alabiliyor?

Uzmanların yaptığı incelemeye göre Twitter gibi tüm insanların paylaşım yaparak oluşturduğu sosyal mecralarda , içerik kontrollerinin tam olarak yapılabilmesi mümkün değildir.

Bot hesaplar üzerinden bir ürünün veya uygunsuz bir konunun kısa bir süreliğine de olsa Twitter Türkiye Gündemi listesinde girdirilmesi mümkündür.

Bu taglarda yapılan paylaşımlar gerçek gündemi yansıtmayıp, sadece bi kaç kişinin bot hesaplar üzerinden uyguladıkalrı çirkin bir pazarlama yöntemidir.

Twitter'da Nasıl TT Olunur?

Gün geçtikçe insanlar düşüncelerini başka insanlara iletmek istiyor. Bunun için ise genellikle TT listesine girebilmeyi hedefliyorlar. TT listesi insanların en çok neyi konuştuğunu bildiriyor. Bu listede yer almak için öncelikle “#” imgesini kullanmanız gerekiyor.

Daha sonra hastag ya da trend cümleniz kullanıcılar tarafından ne kadar fazla paylaşılırsa o kadar çabuk TT listesine girebilir. Cümleniz önceden TT listesinde bulunmuş bir cümle ise girmesi biraz daha zor olacaktır. Bunların yanı sıra cümlenizi paylaşan kişilerin yeni hesap olmamaları gerekiyor. Yeni hesap ise TT listesine girme şansınız bu hesaplar ile çok az. Paylaştığınız konunun içerisinde ise fotoğraf, internet adresi ve link bulunmaması gerekiyor.

TT listesine girdikten sonra konuyla ilgili linkleri ve fotoğrafları paylaşabilirsiniz ve son olarak TT Listesine Girmek isteyen kişilerin başka konular hakkında çalışma yapmaması gerekiyor. Bu durumları sağladıktan sonra cümleniz TT listesine yaklaşık 1-2 saat içerisinde girecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu