Twitter'a Neden Girilemiyor? Twitter Erişim Sorunu mu var?

Twitter'a Neden Girilemiyor? Twitter Erişim Sorunu mu var?... Sosyal medya platformu Twitter'in bir kaç saattir Türkiye kullanıcılarında erişim sorunu yaşanmaya başlandı.

Twitter' Neden Açılmıyor? Twitter Çöktü mü?

Twitter için herhangi bir yasal kısıtlama olmazken sunucu bazlı yoğunluk nedeniyle erişimlerde ciddi sorun yaşandığı iddia edildi.

Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformlarından Twitter'da yaşanan problem sonrası vatandaşlar araştırma yapmakta. Twitter neden açılmıyor? Yapılan paylaşımların gitmemesi ve sayfa güncelleme yapılmaması sonrası Twitter'de sorun olup, olmadığı araştırılmakta. Peki, Twitter çöktü mü? Twitter down! Twittera neden giremiyorum Twitter neden açılmıyor? Twitter'da sorun mu var?

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter’a 9 Ağustos 2022 saat 21.20’den itibaren erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcılar Twitter’a giriş yapmak istediğinde, kullanıcı adı ve şifre bölümüne yönlendiriliyor.

21:35 itibari ile sorunun giderildiği belirtildi.

TWİTTER'DAN AÇIKLAMA!

Yaşanan sorun sonrasında Twitter Destek Ekibi açıklama yaptı. Açıklamada "Twitter bazılarınız için yüklenmiyor olabilir –– sizi en kısa sürede zaman çizelgelerinize geri döndürmek için bir düzeltme üzerinde çalışıyoruz" denildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu