TV8 Canım Annem 144.Bölüm 15 Eylül Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!

TV8 Canım Annem 144.Bölüm 15 Eylül Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Nazlı Murat’ı tamamen kaybettiğini düşünürken Asude zaferinin tadını çıkarmaktadır. Nazlı, cesaretini toplayıp Murat’a doğru adım attığı her seferde ondan buz gibi bir karşılık almakta ve ona dair umutları tükenmektedir. Murat, Nazlı’dan uzak kalmak için şirkete gider. Bu, Nazlı’yı çok üzecektir. Murat’ın kendisinden tamamen vazgeçtiğinden emin olduğu noktada ise gene Murat’ın ağzından duydukları umutlarının yeniden yeşermesini sağlayacaktır. Asude ise Murat’la Melek’i baş başa bırakabilmek için bir tatil organize eder.

Melek için bu tatil Murat’la yeni bir hayata başlamanın ilk adımı anlamına gelmektedir. Ela ve Furkan’ın birbirlerinden uzak kaldıkları her seferinde Suzi küçük bir oyunla onları bir araya getirmeye devam etmektedir. Bu defa da Ela ve Furkan’ın buluşmalarını sağlar. Ela’nın Furkan’a yalan söylemek zorunda oluşundan ötürü duyduğu suçlukla ona karşı henüz kabullenmediği hisleri başa baş gitmektedir. Furkan ise Ela’yla bir arada olmaktan memnundur. Birlikte vakit geçirdikleri her an birbirlerini daha çok tanımakta ve bir arada olmaktan hoşlandıklarını görmektedirler. Ancak Ela’nın başındaki Levent belası peşlerini bırakmaz. Furkan Ela’nın yanından ayrıldıktan sonra canıyla uğraşmak zorunda kalacaktır.

TV8 Canım Annem 144.Bölüm 15 Eylül Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

TV8 Canım Annem 144.Bölüm 15 Eylül Perşembe Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu