TV8 Canım Annem 142.Bölüm 13 Eylül Salı Son Bölüm Tek Parça İzle!

TV8 Canım Annem 142.Bölüm 13 Eylül Salı Son Bölüm Tek Parça İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

TV8 Canım Annem 142.Bölüm 13 Eylül Salı Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Nazlı Zeynep’e karşı Rüstem’den gelecek tehlikeyi bertaraf etmiştir ancak konağa döndüğünde çoktan her şeyi kaybettiği hissiyle yüz yüze gelir. Murat buz gibidir ona karşı. Melek çoktan ona ait olan yeri kapmak için bir hamle yapmıştır. En kötüsü de Zeynep saf duygularla ona küsmüştür. Zeynep’i, onu sevdiğine inandırmayı başarsa da çoktan bir şeylerin elinden kayıp gittiğini hissetmektedir.

Nazlı, Asude’nin ona oynadığı oyunu Murat’a anlatacak mı?

Asude onun bu duygusuna oynarken Melek’le Murat’ın arasını yapmak için de vakit kaybetmez. Zeynep için Melek’e minnet duyan oğlunu Melek’le yemeğe çıkması için ikna eder. Melek Murat’la arasındaki mesafenin giderek kapandığını görüp umutlanırken Murat Melek’teki olumlu değişimleri net şekilde görmektedir. Nazlı ise hiç beklenmedik bir anda, Asude’nin kendisine psikolog olarak tanıttığı Suna’nın aslında bir oyuncu olduğunu öğrenir. Asude’nin oyununa gelip Murat’ı yok yere kaybettiğini düşünmeye başlar. Bundan emin olmak için Asude’yle yüzleşmekten başka şansı yoktur.

TV8 Canım Annem 142.Bölüm 13 Eylül Salı Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu