TV8 Canım Annem 124.Bölüm 18 Ağustos Perşembe Son Bölüm İzle!

TV8 Canım Annem 124.Bölüm 18 Ağustos Perşembe Son Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 14.45'te Tv8'de...

Nazlı, Murat’ın kendisini Cemre’ye benzediği için sevdiği şüphesiyle doludur. Asude psikolog olarak tanıştırdığı arkadaşı sayesinde yarattığı bu şüpheyi her fırsatta usta bir oyunculukla besler. Nazlı Murat’a inanmak istedikçe sanki Murat onun bütün çabalarını boşa çıkarmaktadır. Nazlı’nın baktığı yerden böyle görünmektedir her şey. Asude, oğlunun Cemre’nin hatırasına olan hassasiyetini Nazlı’nın gözünün önünde ortaya çıkarmak için küçük bir oyun daha kurar.

Bu oyunda geçici olarak da olsa Melek’i feda edecektir. Ancak tahmin etmediği üzere oyunun sonunda Nazlı ve Murat bir yüzleşme yaşayacaklar ve Nazlı aklındaki soruları Murat’a sorma fırsatı bulacaktır. Gelinen noktada aşk kötülüğe baskın gelmiş gibi görünse de kötülüğün daha bir sürü kozu vardır ve her biri zamanı geldiğinde ortaya çıkacaktır.

Kerem ve Oya karşılaştıklarında iki yabancı gibidirler. İkisinin de birbirlerine karşı duyguları olsa da bu onları yeniden bir araya getirmeye yetmemektedir. Oya, Kerem’in bir bebeği olduğunu bilmekte ve onun yerinin ailesi olduğuna inanarak bağrına taş basmaktadır. Kerem ise Oya’ya çok kırgındır. Oya onu kendinden uzaklaştırmak için acımasızca davrandığında Kerem onu bu defa tamamen silecektir. Yıldız bir kızları olduğunu Kerem’e nasıl söyleyeceğini bir türlü bilememektedir. Bunu Kerem’den çaresizce saklamaktadır. Ancak baba kızın karşılaşmalarına engel olamayacaktır.

Bir aşk ve aile dramı Canım Annem yeni bölümleriyle hafta içi her gün 14:30'da TV8’de!

Canım Annem 124.Bölüm 18 Ağustos Perşembe Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Asude, Melek’in oyunu sayesinde Nazlı’nın Furkan’ı baştan çıkarmaya çalıştığını zannetmektedir. Nazlı’ya karşı en başından beri ön yargılı olan Asude için Nazlı artık zengin koca avcısı bir kadındır. Nazlı Asude’nin karşısında kendini anlatmaya çalışsa da Asude buna izin vermez. Nazlı hayatı boyunca uğramadığı kadar büyük bir hakarete maruz kalmıştır. Bunu sindirebilmesi mümkün değildir.

Hayal kırıklığıyla kabuğuna çekilir. Bu defa Murat ona ulaşmakta güçlük çeker. Nazlı’ya ne olduğunu anlamaya çalışan Murat annesiyle de keskin tavırları nedeniyle gerginlik yaşamaya başlar. Yaşananlardan memnun olan tek kişi Melek’tir. Oya, Kerem’le arasındaki meselenin halledileceğine dair umudunu tamamen kaybetmiştir.

TV8 Canım Annem 124.Bölüm 18 Ağustos Perşembe Son Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu