Türkan Hanımın Konağı 53. Bölüm İzle! 25 Kasım Çarşamba

Bir program tadında olan fakat dizi akışında ilerleyen Türkan Hanımın Konağı hayatın içerisinden hafta içi her gün yayınlanan her bölümünde alanında uzman kişilerin konuk olmasıyla izleyicileri bilgilendirmeye devam ediyor. Türkan Hanımın Konağı hafta içi her gün saatlerimiz 09:00 olduğunda TRT1 ekranlarında sizlerle buluşmaya devam ediyor.

Türkan Hanım’ın Konağı 52. Bölüm Özet:

Gökçe ve Metehan Hale Hanım’ı aramaya karar verir. Hale Hanım, Gökçe ve Metehan’a içinde bulunduğu durumu telefonda anlatamayacağını söyler ve onlarını evine davet eder. Berna’nın ofisten eve erken gelmesi Cem, Selam, Hakan ve Nurhayat için hiç iyi olmaz. Selami, Hakan’ın velisi midir yoksa şarküteri Selami midir?

Berna ile tanıştırma süreci oldukça sancılı geçer. Şaheser, Gökçe’nin mutfağına müdahale etmeye başlar… Eee mutfak Gökçe’nin dokunulmaz alanıdır. Bir yandan da herkes Şaheser’in konağa niçin geldiğini öğrenmenin peşindedir.

Zehra ise Hakan’ın Selami’nin Hakan’ın velisi olmadığını öğrenmiştir. Şimdi intikam vaktidir. Türkan Hanım’a Malatya’dan telefon gelir. Arayan Şaheser’in babasıdır. Türkan Hanım’a Şaheser’in kaybolduğunu, söyler. Konakta Öğretmenler Günü kutlaması için Türkan Hanım’a bir sürpriz hazırlanır. Türkan Hanım bu haber karşısında çok şaşırır. Şaheser’in konakta olduğunu söyleyemez.

Gökçe ve Metehan, Hale Hanım’ın verdiği adrese gider. Onlara kapıyı bir palyaço açar. Konağın konuğu ise birçok öğrenci yetiştirmiş, Türkan Hanım’ın meslektaşı değerli öğretmen Alişan Kapaklıkaya’dır.

Türkan Hanım’ın Konağı 53. Bölüm

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu