Türkan Hanım'ın Konağı 27 Ocak Çarşamba 98.Bölüm İzle!

Türkan Hanım'ın Konağı 27 Ocak Çarşamba 98.Bölüm İzle!....TRT1'in hafta içi her gün yayınlanan dizisi Türkan Hanım'ın Konağı birbirinden özel bölümleri ile ekrana geliyor. 27 Ocak Çarşamba günü saat 11:30'dan itibaren yayınlanacak dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Kimler konuk olacak?

Türkan Hanım'ın Konağı 27 Ocak Çarşamba 98.Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Türkan Hanım'ın Konağı 97. Bölüm

Türkan Hanım’ın Konağı 97. Bölüm Özet:

Annesinin sözlerini duyan Belgin perişandır. Koşarak atölyeden çıkar. Rabia da peşinden gider. Belgin’i o halde dış kapıya doğru koşarken gören Orhan, kapının önüne etten duvar örer. Orhan, Belgin’e geçit vermez. Belgin çok hırçındır. Bir kriz anı yaşıyor gibidir.

Rabia, sükûnetini kaybetmemeye çalışır. Arkasında Gökçe, Nurhayat, Türkan ve İdil vardır. Orhan da Rabia’nın gözünün içine bakar. Belgin yorgunluktan yere bırakır bedenini. Kulaklarını tıkar, kimsenin sesini duymak istemiyor gibidir.

Nurhayat, derin bir nefes alıp merdivenlerden inerken İdil kolunda tutar. Nurhayat gayet ciddi bir şekilde İdil’in kolundan sıyırılıp şaşkın bakışlar arasında merdivenlerden iner. Rabia’yı geri ittirir. Sıra Orhan’dadır. Orhan’ı omuzlarından tutar “Çekil evladım, çekil, aç kapıyı” der.

Nurhayat yine yeniden, o hiç beklenmedik anda içinden çıkan bilge kadına dönüşüverir ve Belgin’e öyle sözler söyler ki… Ana tanık olan herkes sarsılır. Elbette en büyük sarsıntıyı annesinin kendisi için “kimsesizler mezarına gömülsün” dediği duyan Belgin yaşar. Şef, Didar Yanar Türkan Hanım’ın Konağı‘na misafir olur.

Türkan Hanım'ın Konağı 27 Ocak Çarşamba 98.Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu