Tozkoparan İskender 21 Şubat Pazar 11.Bölüm İzle!

Tozkoparan İskender Son Bölüm Tek Parça 21 Şubat İzle!...Tozkoparan İskender 21 Şubat Pazar 11.Bölüm İzle!...... Trt 1'de başlayacak olan Tozkoparan İskender dizisi 11.Bölümü ile 21 Şubat Pazar ekranlara geliyor. İzleyicilerin merak konusu olan Tozkoparan İskender yeni bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitleyecek. Tozkoparan İskender 11.Bölümüyle 21 Şubat Pazar saat 17.30'da Trt 1'de....

Tozkoparan İskender 21 Şubat Pazar 11.Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte.

Kasırga nasıl mı ortaya çıktı?

12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 2020 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak.

Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız bırakmayacak.

Tozkoparan İskender 21 Şubat Pazar 11.Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu