Tetikçinin Oğlu 1.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 11 Nisan İzle!

Tetikçinin Oğlu 1.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 11 Nisan İzle!...Fox Tv'de yayınlanan Tetikçinin Oğlu yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla herkesin ilgisini ve beğenisi kazanan dizi izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Tetikçinin Oğlu yeni bölümleriyle her hafta Salı akşam saat 20.00'de Fox Tv'de...

Tetikçinin Oğlu 1.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 11 Nisan İzlemek İçin Tıklayınız...

İskender ve Korkmaz, kırk yıldır sırtını birbirine dayamış iki dosttur. Korkmaz, İskender için elini kirletmekten çekinmez ve yıllar içinde tetikçisine dönüşür. İskender ise onun sayesinde işlerini büyütmüş, rakiplerinin korktuğu bir insana dönüşmüştür. Zamanı geldiğinde her şeyin başına geçireceği oğlu Yiğit, babasının gözüne girmek için bir iş organize eder ama işler beklediği gibi gitmez. 

Tetikçinin Oğlu 1. Bölüm 5. Ön İzleme

Hayatını üç kağıtla kazanan, günübirlik yaşayan Metin ise, o gece olay yerindedir. Yaşanan olaylar sonucu Yiğit ölürken, Metin de büyük bir belanın içerisine düşer. Oğlunun ölümüyle tüm kontrolü kaybeden İskender, Korkmaz’dan oğlunun katilini bulmasını ister. Bir süre iz süren Korkmaz, sonunda hedefe ulaşmak üzereyken büyük bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Artık Korkmaz, Metin ve İskender için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Tetikçinin Oğlu 1.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 11 Nisan İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu