Teşkilat Dizisinde Ömer Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?

Teşkilat Dizisinde Ömer Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?... TRT 1'in sevilerek izlenen dizisi Teşkilat yeni bölümü ile 16 Nisan Pazar akşamında izleyici ile buluştu. Heyecanlı bir bölümün yaşandığı bu haftada Ömer vuruldu.

Teşkilat dizisi 72.bölümünde Ömer ve Zehra yine başarılı bir operasyonla teröristlerin üstesinden gelirken Siyah İnci ise onların peşinde intikam için dolaşmaktadır. Ömer Zehra ile yarım kalan evlenme teklifini sunmak isterken yine araya Siyah İnci girer ve Ömer'i keskin nişancı ile vurur.

ÖMER ÖLECEK Mİ?

Teşkilat dizisinin vazgeçilmez karakteri haline gelen Ömer diziden ayrılmayacak. Ömer'i acil olarak yetiştirecekler ve gelecek hafta genel olarak sahneler hastanede geçecek.

EFKAR BABA ÖMER'İN KARŞISINA ÇIKACAK MI?

Ömer'i uzaktan takip eden Efkar Baba ise Ömer'in vurulmasının ardından oğlum diyerek feryat etti. Ömer'in vurulması üzerine öldüğü sanılan Efkar Baba ortaya çıkacak mı? En çok merak edilen konulardan birisi de bu oldu. Ömer Baba'nın gelecek bölümde de ortaya çıkmayacağı gizli gizli istihbarata çalışacağı düşünülüyor.

Hartley, yaşadığı hezimetin ardından Siyah İnci’yi kontrol etmekte zorlanır. Zehra ve Ömer arasındaki bağın güçlenmesi Siyah İnci’nin intikam hırsını körükler. Namlunun ucunda olan Korkut’un ise Helen’e sunacağı teklif safları değiştirecektir. Efkar, ailesinden uzakta vatan borcunu ödemek için çabalarken aşina olduğu bir acıya şahit olur. Ömer ve Zehra geçmişe aralanan kapıdan artık adım atmışlardır fakat bu durumun kendilerine acı ve intikam duygularını beraberinde getireceğinden habersizdirler…

TEŞKİLAT'IN ÖMER'İ MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Murat Yıldırım (d. 1979, Konya), Türk oyuncu ve sunucu.

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu.Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu.

Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO'daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım'ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında “Ölümsüz Aşk” dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu. Fakat dizi yalnızca 11 bölüm sürdü.

2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde "Mesut" karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti.2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.

Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde "Demir" karakteri ile ününü perçinledi. Demir, 25 sene sonra, varlıklı biri olarak Antakya'ya geri dönen ve buradan toprak alan bir gençtir. Demir ve Asi arasında geçen gurur yüklü aşk ise dizinin konusunu oluşturmaktadır.2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı.

2012'de Tims Productions'ın yapımcılığını üstlendiği Show TV'de yayınlanan Suskunlar'da Ecevit karakterini canlandırdı. Dizide çocuk yaşta başlarından geçen bir kaza sonucunda girdikleri çocuk hapishanesinde yaşadıkları kötü olayların ardından suskun kalmayı seçen dört çocuğun büyüdükten ve ayrı yollarda ilerledikten sonra bir gün intikam almak için bir araya gelmeleri anlatılır.

Özel hayatı
20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi. 30 Haziran 2014'te ise boşandılar. Londra'da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016'da Adana'da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünya evine girdi. Kız istemek için Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'ı devreye sokmuştur. Cumhurbaşkanı da düğün hediyesi olarak bir Kuran göndermiştir.

Yıldırım, Ekim 2015'te İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararınca "uyuşturucu kullanmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, "örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçundan beraat etti.Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.

2017 Şubat ayından beri "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasını sunmaktadır.

Filmografisi

2005 Organize İşler
2006 Araf
2009 Güz Sancısı
2014 Kırımlı
2015 Kocan Kadar Konuş
2016 Kocan Kadar Konuş: Diriliş
2017 Sonsuz Aşk
2017 Ayla

1999 Ayrılsak da Beraberiz
2003 Hayat Bilgisi
2004 Bütün Çocuklarım
2009 Ey Aşk Nerdesin
2012 Suskunlar
2016 Gecenin Kraliçesi
2017- Kim Milyoner Olmak İster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu