Teşkilat 68.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Teşkilat 68.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!....TRT 1 de yayınlanan Teşkilat dizisi yeni sezonda yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Teşkilat’, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini ekrana getirecek. Teşkilat güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Merakla beklenen Teşkilat dizisi her pazar saat 20.00 de TRT 1' de...

Teşkilat 68.Bölüm Yeni Bölüm Fragman Yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Giderek yoğunlaşan bir şekilde yabancı istihbarat servislerinin operasyonlarına maruz kalan ülkemizde, Ankara'daki SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri organizasyonu ile gerçekleştirildiği tespit edilir. Bu saldırıların üzerine MİT içinde çok gizli bir ekip kurulur. Bu ekip ülkesi için hayatlarından vazgeçerek saldırıların arkasındaki güçleri tespit edecek ve olağanüstü yöntemlerle ortadan kaldıracaktır.

"Senin Yüzünden Bu Haldeyim"

Televizyon tarihinde ilk kez Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarına sırtını dayayan dizide, kötü adamların kim olduğu da çok konuşulacak!

Teşkilat 68.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu