Teşkilat 57.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Teşkilat 57.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!....TRT 1 de yayınlanan Teşkilat dizisi yeni sezonda yepyeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor. Teşkilat’, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini ekrana getirecek. Teşkilat güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Merakla beklenen Teşkilat dizisi her pazar saat 20.00 de TRT 1' de...

Teşkilat 57.Bölüm Yeni Bölüm Fragman Yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

TEŞKİLAT'TE GELECEK HAFTA NELER OLACAK? (57.BÖLÜM TAHMİNİ)

Bu hafta Teşkilat dizisi izleyiciyi merakta bırakacak bir sahne ile bitti. Zehra kitabı bir bilgi karşılığında Francis ile değişmeye giderken Teşkilat'ın elemanı tarafından takip edilmektedir. Francis ile buluşacağı yere gelen Zehra arkasından bıçak darbesi ile yere yığılır ve kitap çalınır.

Bu olayın arkasında kim var?

Francis henüz Zehra'nın olduğu yere gelmemişken Zehra'nın bıçaklanması sonrasında kitap çalınır. Bunu yapan Teşkilat'ın adamı olamaz! Zira Zehra'dan kitabı almak için bıçaklamazdı. Bıçaklasa bile en azından bir kez bıçak darbesi vururdu. Ancak Zehra özellikle karın boşluğundan iki kere bir kerede sırtından bıçaklandı.

Francis olmadığı açık ve net görülüyor. Peki olayın arkasında Francis olabilir mi? Francis bu işi düzenlemiş olma ihtimali kuvvetli. Zira Zehra'ya vereceği bir bilgi olmadığı için karşısına çıkmak istemedi ve başka birisini göndererek Zehra'yı bıçaklatıp kitabı aldı diye tahmin edebiliriz. Tabi bunun için kitabın peşinde olan bir üçüncü ekip veya kişi yoksa!

Zehra, Ömer'in Evinde!

Televizyon tarihinde ilk kez Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarına sırtını dayayan dizide, kötü adamların kim olduğu da çok konuşulacak!

Teşkilat 57.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu