Survivor Extra 2023 7.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 25 Ocak İzle!

Survivor Extra 2023 7.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 25 Ocak İzle!...Tv8'de yayınlanan Survivor Extra 2023 yepyeni bölümleriyle ve yorumlarıyla izleyicilerle buluşuyor. Herkesin beğenisini ve ilgisini kazanan Survivor yeni sezonda da güçlü kadrosu ve macera dolu oyunlarıyla izleyicileri ekran başına kilitliyor. “Survivor Ekstra” Furkan Dede, Hanzade Ofluoğlu, Semih Öztürk ve Murat Özarı’nın yorumları ile hafta içi her gün canlı yayınla TV8 ekranlarında sizlerle!

Murat Eken'in Dikkatleri Toplayan Performansı! 

Survivor Extra 2023 7.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 25 Ocak İzlemek İçin Tıklayınız...

TV8 iç yapımların yapmış olduğu Survivor Ekstra; Furkan Dede, Hanzade Ofluoğlu, İhsan Tarkan ve Murat Özarı'nın sunumlarıyla, Survivor 2023'ün perde arkasında olanlar, adada yaşanan her şey, bilinmeyenleri ve merak edilen tüm yönleri ile Survivor 2023'ten sonra TV8 ekranlarında masaya yatırıyor.

Gönüllüler Takımındaki Aziz'e Dair Yorumlar 

Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı Survivor 2023'e' ait ilk yorumlar, tüm yarışmacılar hakkında yapılacak ilk değerlendirmeler ve tüm merak edilenler bu programda ekrana gelecek. “Survivor Ekstra” Furkan Dede, Hanzade Ofluoğlu, Semih Öztürk ve Murat Özarı’nın yorumları ile hafta içi her gün canlı yayınla TV8 ekranlarında sizlerle!

Survivor Extra 2023 7.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 25 Ocak İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu