Süper Lig ve 1. Lig Maçları Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Süper Lig ve 1. Lig Maçları Hangi Kanalda Yayınlanacak?... Yeni sezonda maçlar hangi kanalda yayınlanacak? Yayın ihalesinin bir türlü yapılamamış olması spor severler tarafından en çok araştırılan konu olmuştu.

TFF Yönetim Kurulunun gerçekleştirdiği toplantıda; 2022-2023 sezonu ve sonrasında devam eden sezonlara ilişkin olarak, Süper Lig ve 1. Lig Yayın haklarına ilişkin düzenlenen Yayın İhalesi ile ilgili bir değerlendirmede bulundu.

Daha Önce Yapılan Yayın ihalesi iptal edildi

TFF Yönetim Kurulu; daha önce oluşturulan 9 kişilik Yayın İhale Komisyonu’ndan 7 üyenin ayrılmış olması nedeniyle Komisyonun işlevini yapamaması, İstekli’lerin ihale şartnamesindeki şart ve koşullara uygun teklif vermemesi, bazı paketlere şartnameye uygun verilen tekliflerin toplamının hedeflenen fiyatın çok uzağında kalması ve yayın sektöründeki koşullar nedeniyle, 2022-2023 futbol sezonu ve devam eden sezonlara ilişkin yayın ihalesini iptal etmeye oy birliği ile karar verdi.

Digiturk 2 yıl daha yayıncı grup oldu

Yukarıdaki koşullara ilave olarak, transfer sezonunun açılması ve kulüplerin transfer döneminde sağlıklı bir planlama yapabilmesi, liglerin başlamasına çok az bir süre kalması nedeniyle yeniden bir ihale düzenlenmesinin de mümkün olmadığı göz önünde bulundurularak, mevcut yayıncı Digiturk beIN MEDIA GROUP ile 2 yıllık uzatma sözleşmesi yapılmasına oy birliği ile karar verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu