Star Market 10.Bölüm 5 Ağustos Tek Parça İzle!

Star Market 10.Bölüm 5 Ağustos Tek Parça İzle!....Star ekranında yepyeni ve heyecan dolu bir yarışma olan ‘Star Market’, izleyicilerle buluşuyor.. Alışveriş yaptıkça para harcamak yerine kazanacağınız, en pahalı sepetleri doldurmak için mücadele edeceğiniz ‘Star Market’, seyirciyi heyecan dolu bir alışverişin içine sokacak. Ufuk Özkan’ın sunumuyla Star Market, hafta içi her gün saat 16.45’te Star’da…

Star Market 9.Bölüm

Star Market 10.Bölüm 5 Ağustos Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Her bölüm üç takım kıyasıya bir yarışa girecek. Yarışmacılar, etaplar boyunca kimi zaman sorulara cevap vererek, kimi zaman da kendilerinden istenen ürünleri marketin içinde bulmaya çalışacaklar. “Büyük Alışveriş” adı verilen ‘yarı final’ etabı için rakiplerinden daha fazla süre toplamaya çalışan yarışmacılar, keyifli ve eğlenceli bir serüveni evlerinize taşıyacak.

Star Market 8.Bölüm

‘Star Market’, ezber bozan bir alışveriş yarışını evlerinize getiriyor. Daha önce hiç böyle bir market görmediniz. Bu markette para harcamak yok; eğlence var, rekabet var, koşturma var, ödül var. Hafta içi her gün 3 çiftin yarışacağı ‘Star Market’in cumartesi akşamı yayınlanacak özel bölümünde ise ekranlardan tanıdığınız ve hayranı olduğunuz ünlü isimler olacak.

Star Market 10.Bölüm 5 Ağustos Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu