Söylemezsem Olmaz Yeni Bölüm İzle 16 Kasım Pazartesi

Türkiye'nin en çok izlenen gündem programı olan Söylemezsem Olmaz adlı program gündemden magazine her konu ile izleyicilerin huzuruna Beyaz TV aracılığıyla geliyor. Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün saatler 09:00 olduğunda Beyaz TV ekranları başında izleyicilerini bekliyor.

Söylemezsem Olmaz Programının Önceki Bölümünde Neler Oldu?

Söylemezsem Olmaz yeni bölüm ile ekranlara geldi. Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde Seren Serengil'in ünlü şarkıcı Gülşen hakkında yaptığı yorum damgasını vurdu. Gülşen'in sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf hakkında yorum yapan Seren Serengil'in ''Çok avam...'' demesi izleyenleri şaşırttı.

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde verilen Emrah Serbest haberi yorumcularımızı delirtti. Arto ve Bircan'ın habere verdiği sert tepki izleyenler tarafından büyük beğeni aldı. Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde verilen Fashion TV Türkiye ödül töreninde büyük rezalet haberi izleyenleri şaşkına çevirdi. Ödül töreninin yapımcısı Enis Onat, canlı yayına telefonla bağlanarak son durumunu anlattı. Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde verilen Murat Boz Farah Zeynep Abdullah haberi ünlü isimlerin hayranlarını heyecanlandırdı. Murat Boz Farah Zeynep Abdullah aşk yaşıyor mu?

SÖYLEMEZSEM OLMAZ 16 KASIM YENİ BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu