Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 5 Nisan Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 5 Nisan Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Kızılcık Şerbeti Final mi yapacak? Kızılcık Şerbeti ekranlara veda mı ediyor?

Kızılcık Şerbeti Final mi yapacak? Kızılcık Şerbeti ekranlara veda mı ediyor?... Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Karakoç, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen'in başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi bazı sahnelerinden dolayı RTÜK'ten ceza aldı. RTÜK, Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki kadına şiddet ve zorla evlendirme sahnelerinden dolayı 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon TL'lik para cezası verdi. Öte yandan sunucu ve yorumcumuz Bircan Bali, Kızılcık Şerbeti dizisinin bu haftaki bölümünün bile yayınlanmayacağını ifade etti.

Oğuzhan Koç Demet Özdemir ayrılık haberlerinin nedeni çok daha ciddi! Ebru Şancı Öztürk açıklıyor...

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in evliklerinde sorun yaşadıkları haberleri gündemdeki yerini koruyor. Demet Özdemir'in, önceki gün konuk olduğu lansmanda yüzğünü takmamış olmasının ardından şimdi de Oğuzhan Koç yüzüksüz fotoğrafı ortaya çıktı. Yorumcumuz Ebru Şancı Öztürk, Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in evliliğinde yüzük dışında daha büyük sıkıntısı olduğunu iddia etti.

Bircan Bali'den duygusal Ebru Gündeş açıklaması! Zeytin dalı uzattı...

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 5 Nisan Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu