Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 3 Mart Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 3 Mart Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Tarih verip insanlara korku salan astrologları Sinem Yıldız ifşa etti! Gerçek yüzlerini ortaya serdi

Söylemezsem Olmaz Gündem'in bugünkü bölümüne yorumcumuz Sinem Yıldız'ın açıklaması damgasını vurdu. Son dönemde tarih verip insanlara korku salan astrologların yaptıklarını sert bir dille eleştiren Sinem Yıldız, astrologların gerçek niyetini de ifşa etti.

Cihan Emir Parlak'ın babası: Oğlum da gidince bütün ailemi kaybettim

Türkiye Cihan Emir Parlak'a ağladı. Koyu Galatasaray taraftarı olan Adıyamanlı Cihan Emir Parlak, depremden 62 saat sonra enkazdan çıkarılarak kurtarılmıştı. İki ayağı kesilen 12 yaşındaki Cihan ne yazık ki kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cihan Emir Parlak memleketi Adıyaman'da toprağa verildi. Daha önce depremde eşi ve iki çocuğunu kaybeden Cihan'ın babası Nevres Parlak, oğlunun mezarı başında gözyaşı dökerek "Cihan da gidince bütün ailemi kaybettim. Artık ben de onun için Galatasaraylıyım" dedi.

Meteoroloji o iller için uyarıda bulundu! Sıcaklılar düşüşe geçti, çamur yağacak

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 3 Mart Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu