Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 27 Mart Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 27 Mart Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Serdar Ortaç kardeşinin kırkı çıkmadan klip çekimlerinde görüntülendi!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın küçük kardeşi Serkan Ortaç iki hafta önce hayatını kaybettmişti. Genç yaşta hayata veda eden iki çocuk babası Serkan Ortaç son yolculuğunda Serdar Ortaç'ın acı çektiği görülmüştü. Son olarak Serdar Ortaç klip çekiminde ortaya çıktı. Serdar Ortaç'ın kardeşinin kırkının çıkmadan klip çekimine koşması tepki çekti.

Demet Özdemir Oğuzhan Koç ayrılığının detayları ortaya çıktı! Bircan'dan olay sözler!

Demet Özdemir Oğuzhan Koç ayrıldı mı? Geçtiğimiz yaz görkemli bir düğünle evlenen oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un boşanacağı iddia edilmişti. Oğuzhan Koç'tan flaş açıklama geldi. Oğuzhan Koç Demet Özdemir'le aralarında hiç bir sıkıntı olmadığını ifade etti. Öte yandan Oğuzhan Koç Demet Özdemir arasında yaşanan sıkıntının detayları da ortaya çıktı. Yorumcumuz ve sunucumuz Bircan Bali, Oğuzhan Koç Demet Özdemir konusunda yaptığı, ''Demet evi terk etmekte çok haklı ancak evliliği bitirecek hareket...!'' demesi izleyenleri şaşırttı.

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 27 Mart Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu