Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 25 Kasım Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 25 Kasım Yeni Bölüm İzle!....Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Ebru Gündeş gözleriyle gördü!' Bircan Bali'dan olay yaratacak Hadise Reza Zarrab açıklaması!

Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümüne sunucu ve yorumcumuz Bircan Bali'nin açıklaması damgasını vurdu. Ebru Gündeş'in Hadise ile Reza Zarrab arasında yaşanan yasak aşk rezaletini nasıl öğrendiği, ilk öğrendiğinde nasıl tepkiler verdiği merak ediliyordu. Bircan Bali, Ebru Gündeş'in Hadise ile Reza Zarrab aşkını nasıl öğrendiğini ilk kez açıkladı. ''Her şey Acun Medya'da yaşandı'' diyen Bircan Bali olaya şahit olan isimleri de tek tek açıkladı.

Merve Boluğur ve Mert Aydın boşandı!

2 Ekim'de nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Mert Aydın, evliliklerini noktaladı. Boluğur, adliye çıkışı gazetecilerin sorularını cevapsız bırakırken, Aydın ise, "Olmadı, yürütemedik. Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz barıştı mı? Serenay'ın aşk hayatı...

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 25 Kasım Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu