Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 23 Mart Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 23 Mart Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Yalı Çapkını son bölüm ve yeni bölüm senaryoları değişti! Dizi setinde ortalık karıştı!

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını son bölüm için planlanan senaryolar değiştirildi. Yalı Çapkını dizisinin senaryosunun neden değiştiğini yorumcumuz Bilal Özcan açıkladı. Yalı Çapkını dizi setinde olayların yaşandığını iddia eden Bilal Özcan dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Ünlü çifte 'Demet Özdemir Oğuzhan Koç ayrıldı!' haberleriyle tuzak mı kuruldu? Bilal Özcan açıklıyor

Geçen ağustos ayında dünyaevine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliğinde kara bulutlar dolaştığı ve ikili arasında yaşanan tartışmanın ardından Demet Özdemir'in evi terk ettiği iddia edilmişti. Yorumcumuz Bilal Özcan, 'Demet Özdemir Oğuzhan Koç ayrıldı!' haberleriyle Demet Özdemir üzerinden büyük planlar döndüğünü iddia etti.

Dilan Çiçek Deniz, Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu aşk üçlemesine Demet Akalın'dan olay yorum!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 23 Mart Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu