Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 15 Mart Yeni Bölüm İzle!

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 15 Mart Yeni Bölüm İzle!...Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem olmaz hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarına geliyor. Magazin efsanesi söylemezsem olmaz gündemi belirlemeye devam ediyor. Ekranların vazgeçilmez ismi Seren Serengil, milyonların sevgisini kazanan Arto ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ile Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45’te Beyaz TV’de…

Bilal Özcan o dizi için RTÜK'ü müdahaleye çağırdı! ''Artık önünü alamazsınız...'' 

Son iki sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Yargı oyuncu kriziyle gündemden düşmüyor. Dizinin sevilen karakteri Savcı Pars'a hayat veren Mehmet Yılmaz Ak'ın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek diziden ayrılmasının ardından yapımda sular durulmadı. Senarist Sema Ergenekon'un Savcı Pars karakterine yazdığı korkunç ölüm sahnesinin ardından tepki toplayan yapım konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Öte yandan yorumcumuz Bilal Özcan, Yargı dizisindeki savcı sahnesi için RTÜK'e seslendi.

Selin Ciğerci Konya'da yaşadığı korku dolu anları anlattı!

Güzellik merkezinin açılışı için gittiği Konya'da, "defol, seni burada istemiyoruz" sloganlarıyla protesto edilen sosyal medya fenomeni ve işletmeci Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla o gün yaşananları anlattı.

Söylemezsem Olmaz Son Bölüm 15 Mart Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu